Direktlänk till inlägg 28 januari 2008

Hallo! ;)

Av Elli - 28 januari 2008 12:04

nu e det måndag.. på tisdag har vi NP - sv. :S läskigt läskigt!
idag hade vi gr samltl. jättekul - inte. alla pratade om deras deprimerande skolliv, hur stressigt det e m skolan, prov å gymnasium. inte så lugnande precis. man e ju tillräckligt stressad inför alla NP å sånt, å inte minst gymnasievalet.


aja, nu tänker inte jag vara den som pratar om det här - som de flesta drar sig för att höra. :P


under lovet har jag spelar gitarr, synth å lite sånt. :P har fått snitts på data-musik programmet. :P det e kul, pitchade Nanne för ett tag sen - skitkul. hon lät som en liten mus, som mössen i Askungen typ. xD

sen mixade jag ihop några TH låtar, bara för att testa. har nämligen 1 mixad låt m Lena Ph som e skitbra - Det Gör Ont (Swengelska) xD. Så då testade jag att mixa Vergessene Kinder/Forgotten Children och Spring Nicht/Don't Jump. det blev ganska bra, jag kan fixa till den så att den blir perfekt, men tyvärr har man ju knappt nån fritid numera. :/ Men dom blev bra - faktiskt. :P snygga övergångar, man märker knappt att det är 2 olika språk, kan man låtarna på båda språken, så tänker man liksom inte på det. :P iaf inte jag :$ xD


när jag spelade på gitarren så gick det jättebra, jag lärde mig Reden på typ 1 dag. började spela den typ vid tio på kvällen (lite svagt) å sen sov jag å sen på morgonen så satt den. så är det för mig med musik, men inte precis likadant med arbeten. XD  aja, så nu sitter den typ. :P det känns ganska bra, eftersom att det snart är musikuppspel i skolan igen..så att man inte bara lagt av å sen kommer på 1½ vecka innan "hoppsan, jag kanske borde öva på gitarren..". för då har man ju glömt tekniken lite, förut kunde jag spela hyffsat fort på 1 låt, sen tog jag en paus - började spela efter nån vecka, då gick det pissdåligt. då blev jag ganska ledsen på mig själv, så nu spelar jag minst 2 ggr om dan. :P


Ok, det här inlägget handlar visst mkt om musik nu.. hoppas ni inte tröttnar på mig.. :$ xDKram


 
ANNONS
 
Ingen bild

mariaa

28 januari 2008 12:25

lugn vi tröttnar inte
kul att du hittat nu verkligen gillar du ska verkligen känna dig stolt över allt du klarat av att åstadkomma. (tyska, gitarren bl.a

 
Ingen bild

aaad

28 januari 2008 12:26

jag kan tröttna på Tokio Hotel men jag tröttnar inte på dig. hur kan du tro nått sånt????
Jag är halvt panikartad i skolan.
kram kul att se att du bloggar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

:'(

Av Elli - 18 december 2008 10:35

Would you know my name If I saw you in heaven Will it be the same If I saw you in heaven   Would you hold my hand If I saw you in heaven Would you help me stand If I saw you in heaven I'll find my way, through night and day... ...

Av Elli - 18 november 2008 10:40

sitter här å har kört attack ur grammar hela dagen -.-' det e så tråkigt nu xD   sen har jag matte "/ imorgon är det omprov å sånt -_-    träffade min bejb igår :D <3 det va massa mys^^ men fan va sur jag blev på den där jädrans bussen som kö...

Av Elli - 11 november 2008 20:14

dammade av min gitarr idag x) den va så jädrans dammig... sen testade jag å klinka lite..det gick inte så bra -.-'  märkte att den va massa urstämd oxå xD så jag stämde den igen. :) sen klinkade jag väl lite till.   nu sitter jag å lyssnar på mus...

...

Av Elli - 6 november 2008 13:53

...hoppade av franskan idag, känns ändå lite dumt, eftersom man får meritvärde... -.-'  men jag fattar typ ingenting av det längre, det e typ som att min hjärna inte vill lyssna. jag lyssnar å e värsta koncentrerad, men sen går  allt åt helsike -...

><

Av Elli - 21 oktober 2008 11:28

Har precis haft matte prov.. ><  tror det gick bra, men bara för det så gjorde det säkert inte det x)   ska snart dra hemmåt, för vi slutade efter matten.  har tyska prov imorrn, tror det kommer gå bra. :) sen har jag franska prov på tors tror ...

Presentation

Omröstning

Vad tycker du om Min nya styling på bloggen?
 Hel cool
 Bra

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Sångfågel med Blogkeen
Följ Sångfågel med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se