Direktlänk till inlägg 28 januari 2008

kommer aldrig att glömma...

Av Elli - 28 januari 2008 12:17

Kommer aldrig att glömma...

..min allra första Lena konert..

..första ggn jag hörde hennes låt på radion..

..första ggn jag såg henne..

..min första skiva med henne....Det jag aldrig kommer glömma är när Lena vinkade åt mig (å syrran) å log världens gladaste, varmaste leende! (finns bilder fr det + att det gick på TV, eftersom att det var Rix fm konsert i Kungsan).

Lite pinsamt kanske, en liten unge som viftar glatt med en "pappers lapp" (ok, det var en skylt m guldtext "Lena Ph är Bäst", men ändå:P)  

Men det var den bästa dagen i mitt liv typ. Ett minne som aldrig försvinner.

Sen sommaren -06, det var Parken Zoo + Grönan. Då fick jag chansen att prata lite med henne och få hennes autograf - första ggn! Det är det 2a minnet som aldrig kommer att suddas ut. <3333 


2007 efter showen tillsammans m alla andra phansen, fick jag aldrig chansen att träffa Lena, men det är ett minne som jag nästan glömt helt. :'/


Lena har alltid betytt så mkt för mig, man kan aldrig "bevisa" hur mkt "fan" man är av någon. Man vet det bara riktigt själv! 

Jag har nog alltid (innerst inne) varit ett riktigt Lena fan, och jag kommer nog alltid att vara det - det känner jag på mig, jag vet det!


"vi har ett band som ingen annan kan få, ingenting som ni kan se och ingenting som ni kan nånsin få". ;)


Lena Philipsson <33 4ever in my <3    ^^,


Kram

 
ANNONS
 
Ingen bild

aaaaad

28 januari 2008 20:43

Jag är säker på att alla fans betyder jätte mycket för henne.

 
Ingen bild

yrsa

31 januari 2008 19:09

Men efter vad du berättade om det där bandet för mig så kunde jag verkligen identifiera mig själv i vissadelar av det, och vad som än händer så låt alldrig det bandet dö för det är en av de värsta sakerna som kan hända.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

:'(

Av Elli - 18 december 2008 10:35

Would you know my name If I saw you in heaven Will it be the same If I saw you in heaven   Would you hold my hand If I saw you in heaven Would you help me stand If I saw you in heaven I'll find my way, through night and day... ...

Av Elli - 18 november 2008 10:40

sitter här å har kört attack ur grammar hela dagen -.-' det e så tråkigt nu xD   sen har jag matte "/ imorgon är det omprov å sånt -_-    träffade min bejb igår :D <3 det va massa mys^^ men fan va sur jag blev på den där jädrans bussen som kö...

Av Elli - 11 november 2008 20:14

dammade av min gitarr idag x) den va så jädrans dammig... sen testade jag å klinka lite..det gick inte så bra -.-'  märkte att den va massa urstämd oxå xD så jag stämde den igen. :) sen klinkade jag väl lite till.   nu sitter jag å lyssnar på mus...

...

Av Elli - 6 november 2008 13:53

...hoppade av franskan idag, känns ändå lite dumt, eftersom man får meritvärde... -.-'  men jag fattar typ ingenting av det längre, det e typ som att min hjärna inte vill lyssna. jag lyssnar å e värsta koncentrerad, men sen går  allt åt helsike -...

><

Av Elli - 21 oktober 2008 11:28

Har precis haft matte prov.. ><  tror det gick bra, men bara för det så gjorde det säkert inte det x)   ska snart dra hemmåt, för vi slutade efter matten.  har tyska prov imorrn, tror det kommer gå bra. :) sen har jag franska prov på tors tror ...

Presentation

Omröstning

Vad tycker du om Min nya styling på bloggen?
 Hel cool
 Bra

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Sångfågel med Blogkeen
Följ Sångfågel med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se