Direktlänk till inlägg 4 februari 2008

woohoo!

Av Elli - 4 februari 2008 19:59

Hittade för bara ett tag sen världens bästa å sötaste intro! (som jag bara måååste lära mig!!!). har redan lärt mig Smoke On Water och 7 Nation Army, de är väl de vanligaste - iaf i vårt skolacafé. xD


MEN! Nu ska jag lära mig nåt helt nytt, som kanske ingen annan kan i vårt skolcafé. Hehe xD


Tänker inte avslöja vilket intro det är ännu, eftersom att jag är osäker på om den är 100% rätt! :D :$

Kanske att jag avslöjar det i veckan... Mina kompisar kan kanske säkert klämma ur mig vad det är för nåt.. De brukar va bra på det ibland. :P

Men men, vi får se. :D


KramP.S

Yrsa: det skulle krävas något mycket stort för att jag skulle ge upp både Lena eller Tokio Hotel. Lena kommer ju alltid att sitt i hjärtat, men jag tvivlar på att jag kommer att tröttna på TH - de har ju sin egen stil OCH deras egna Bill! ;) Honom kan mna ju bara inte tröttna på. xD

 
ANNONS
 
Ingen bild

mariaa

4 februari 2008 20:44

Näe särkilt inte den där bill (hehe)
otroligt att du fortfarande trots allt fortfarande gillar Lena
Det är väl då man verkligen kan kalla sig ett riktigt fan!

 
Ingen bild

aad

5 februari 2008 12:37

cool bild

 
Ingen bild

yrsa

5 februari 2008 18:42

fett grym bild, de har ju nästan samma ansikts form.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

:'(

Av Elli - 18 december 2008 10:35

Would you know my name If I saw you in heaven Will it be the same If I saw you in heaven   Would you hold my hand If I saw you in heaven Would you help me stand If I saw you in heaven I'll find my way, through night and day... ...

Av Elli - 18 november 2008 10:40

sitter här å har kört attack ur grammar hela dagen -.-' det e så tråkigt nu xD   sen har jag matte "/ imorgon är det omprov å sånt -_-    träffade min bejb igår :D <3 det va massa mys^^ men fan va sur jag blev på den där jädrans bussen som kö...

Av Elli - 11 november 2008 20:14

dammade av min gitarr idag x) den va så jädrans dammig... sen testade jag å klinka lite..det gick inte så bra -.-'  märkte att den va massa urstämd oxå xD så jag stämde den igen. :) sen klinkade jag väl lite till.   nu sitter jag å lyssnar på mus...

...

Av Elli - 6 november 2008 13:53

...hoppade av franskan idag, känns ändå lite dumt, eftersom man får meritvärde... -.-'  men jag fattar typ ingenting av det längre, det e typ som att min hjärna inte vill lyssna. jag lyssnar å e värsta koncentrerad, men sen går  allt åt helsike -...

><

Av Elli - 21 oktober 2008 11:28

Har precis haft matte prov.. ><  tror det gick bra, men bara för det så gjorde det säkert inte det x)   ska snart dra hemmåt, för vi slutade efter matten.  har tyska prov imorrn, tror det kommer gå bra. :) sen har jag franska prov på tors tror ...

Presentation

Omröstning

Vad tycker du om Min nya styling på bloggen?
 Hel cool
 Bra

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Sångfågel med Blogkeen
Följ Sångfågel med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se