Direktlänk till inlägg 21 maj 2008

Onsdag...

Av Elli - 21 maj 2008 18:41

Hejsvejs!


Idag var det franska NP, hörförståelsen. Det gick ganska bra för mig(tror jag) men jag törs inte hoppas på något.. Men jag får nog inte IG, men man ska ALDRIG säga aldrig... xD

För rätt som det är, så kan det slå ner som en blixt från klar himmel... :(

You'll never know...


Jag undrar om jag kommer ha NP i tyska också, även om jag började nån vecka innan jul. ;P

 Kul kul ialla fall. ^^


Idag har jag också fått visa upp min coola ballong. :P

Det var roligt, den fungerade. ^^

Det var många som kom å ville titta på, lite läskigt men.. hehe :)

Imorrn är det idrottsdag.. :S

Har typ ingen aning om vad vi ska göra..men aja.. det blir nog okej.

Jag är nästan säker på att jag kommer glömma matsäcken, som vanligt!! XD


Jag har sett Arthur och Minimojerna, igen. Den är jättesöt, å den bara äger!! Men tyvärr så har dom inte den med tyskt tal här i Sverige. :'(

Därför har jag en vän som fixat den med tyskt tal, så att jag typ kan se den i helgen eller nåt. :D :D ^^ *Läääääängaaaaaaar* :D

(Bill är Arthurs röst, och Nena är Selenias röst (prinsessan). :D


Kramkram

 
ANNONS
 
Ingen bild

mariaa

28 maj 2008 20:19

Det kommer och har gått väldigt bra för dig på franskan. Du är så bra på språk, du är en naturbegåvning.Det gick säkert bra!

 
Ingen bild

aaad

3 juni 2008 14:41

det gick ju super för dig på franskan.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

:'(

Av Elli - 18 december 2008 10:35

Would you know my name If I saw you in heaven Will it be the same If I saw you in heaven   Would you hold my hand If I saw you in heaven Would you help me stand If I saw you in heaven I'll find my way, through night and day... ...

Av Elli - 18 november 2008 10:40

sitter här å har kört attack ur grammar hela dagen -.-' det e så tråkigt nu xD   sen har jag matte "/ imorgon är det omprov å sånt -_-    träffade min bejb igår :D <3 det va massa mys^^ men fan va sur jag blev på den där jädrans bussen som kö...

Av Elli - 11 november 2008 20:14

dammade av min gitarr idag x) den va så jädrans dammig... sen testade jag å klinka lite..det gick inte så bra -.-'  märkte att den va massa urstämd oxå xD så jag stämde den igen. :) sen klinkade jag väl lite till.   nu sitter jag å lyssnar på mus...

...

Av Elli - 6 november 2008 13:53

...hoppade av franskan idag, känns ändå lite dumt, eftersom man får meritvärde... -.-'  men jag fattar typ ingenting av det längre, det e typ som att min hjärna inte vill lyssna. jag lyssnar å e värsta koncentrerad, men sen går  allt åt helsike -...

><

Av Elli - 21 oktober 2008 11:28

Har precis haft matte prov.. ><  tror det gick bra, men bara för det så gjorde det säkert inte det x)   ska snart dra hemmåt, för vi slutade efter matten.  har tyska prov imorrn, tror det kommer gå bra. :) sen har jag franska prov på tors tror ...

Presentation

Omröstning

Vad tycker du om Min nya styling på bloggen?
 Hel cool
 Bra

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Sångfågel med Blogkeen
Följ Sångfågel med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se