Direktlänk till inlägg 18 november 2008

Rubrik saknas

Av Elli - 18 november 2008 10:40

sitter här å har kört attack ur grammar hela dagen -.-' det e så tråkigt nu xD


sen har jag matte "/ imorgon är det omprov å sånt -_- 


träffade min bejb igår :D <3 det va massa mys^^ men fan va sur jag blev på den där jädrans bussen som körde ifrån oss xD hur kunde han inte se oss? xD hur kunde han inte se en galen idiot kuta efter bussen ut i gatan som en jävla dåre? XD HAHAHAH

den dåren var jag... -.-' XD hahah.. men men, vad gör man inte för sin bejb ^^, hehe


idag efter skolan måste jag skriva min svenska grej om boken som jag läst, Frukost på Tiffany's. den ska va inne imorrn -_-'


nu måste jag fortsätta m attack ur grammar "/


ciao å bai bai =)

 
ANNONS
 
Ingen bild

marre

18 november 2008 14:50

förutom buss insidenten hade ni kul?

Vi måste verkligen planera att se breakfast på tiffany´s du & jag

 
Ingen bild

yrsa

18 november 2008 14:56

mm, blev fett lack på den bussen '-.-

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

:'(

Av Elli - 18 december 2008 10:35

Would you know my name If I saw you in heaven Will it be the same If I saw you in heaven   Would you hold my hand If I saw you in heaven Would you help me stand If I saw you in heaven I'll find my way, through night and day... ...

Av Elli - 11 november 2008 20:14

dammade av min gitarr idag x) den va så jädrans dammig... sen testade jag å klinka lite..det gick inte så bra -.-'  märkte att den va massa urstämd oxå xD så jag stämde den igen. :) sen klinkade jag väl lite till.   nu sitter jag å lyssnar på mus...

...

Av Elli - 6 november 2008 13:53

...hoppade av franskan idag, känns ändå lite dumt, eftersom man får meritvärde... -.-'  men jag fattar typ ingenting av det längre, det e typ som att min hjärna inte vill lyssna. jag lyssnar å e värsta koncentrerad, men sen går  allt åt helsike -...

><

Av Elli - 21 oktober 2008 11:28

Har precis haft matte prov.. ><  tror det gick bra, men bara för det så gjorde det säkert inte det x)   ska snart dra hemmåt, för vi slutade efter matten.  har tyska prov imorrn, tror det kommer gå bra. :) sen har jag franska prov på tors tror ...

Av Elli - 29 augusti 2008 08:44

hejsvejs lingon fejs! :P   vad görs?  jag gör inte mkt iaf.. är i skolan.. ^^, slutar typ 1 idag <3 :DD   har kollat allas bloggar..verkar som om alla glömmer bort dom X) Även jag, men blir bättre å bättre nu ^^   nu ska jag fixa me ett skolproj :...

Presentation

Omröstning

Vad tycker du om Min nya styling på bloggen?
 Hel cool
 Bra

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Sångfågel med Blogkeen
Följ Sångfågel med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se